Spin Life Serwer RPG MTA

Witamy na forum serwera Spin Life!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-09-08 16:29:43

Frequ
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Firefox 48.0

Błąd serwerowy.

Witam, to co sie dzieje na serwerze to jakaś porażka, ludzie oszukują, wyłudzają i przeklinają. Ja nie wiem czy wy robicie nowy serwer czy nie ale ja chciałbym w takim wypadku pomóc, tak więc gdyby się dało to poproszę na tydzień rangę Administrator albo Moderator, mi to obojętnie ale po prostu chcę pomóc, jak nie ma takiej opcji to rozumiem. I jeszcze chcę dodać iż administracji nie ma wgl na serwerze, gracze odwalają, policja również odwala. Kiedyś ten serwer był spoko i dużo graczy grało ale teraz to jakaś porażka nie ma administracji, graczy. A głównym powodem jest to że po prostu zaniedbujecie ten serwer poprzez lenistwo i nie chęć do tworzenia takiego czegoś, nie lepiej zaufać komuś kto potrafi poprowadzić serwer i kto umie utrzymać kontakt i graczy? Przecież serwer już upada to co wam szkodzi, jak coś odwali to nic sie nie stanie prawda? To już wasz wybór, ja wszystko zostawiam wam ale zapewne nikt tego nie przeczyta ;-;

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
warszawa przeprowadzki | hydraulik Warszawa | usługi ogrodnicze pruszków | Sprawdzony serwis i naprawa okien serwis okien Warszawa