Witamy na forum serwera Spin Life!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
nick oskarżającego: czaro_79
nicki oskarżonego NexBoy
SERIAL: DF85A3D7D4599D8C25363E6000D0D282
powód": przeklinanie,zbyt długie kary grożenie.
opis sytuacji" dziś o godzinie 19:20 NexBoy powiedział że mam się stawić na giedzie SF chciałem do niego odpisać ale miał pmoff lecz w tym czasie byłem na patrolu autem PSP a NexBoy nagle mnie tepnoł auto zostało na środku ulicy gdy mnie tp powiedział (proszę nie dawać pkt cytuje) "kurwa pracujesz dla Neksu huju?" odparłem że nie niby czemu? a on odpowiedział wysłał mi zdjęcie ze skryptem który Neksu* wstawił do internetu NexBoy powiedział że to jest jego skrypt i wyzywał mnie.
Nagle zagroził mi banem byłem bardzo zdenerwowany ponieważ staram się o moda na tym serwerze. Lecz na szczęście nie dał mi bana lecz zabrał mi prawko do 1 lipca 2016r.
Do współpracy z Neksem się nie przyznaje.~!
czaro_79
Ostatnio edytowany przez czaro_79 (2016-06-15 21:40:48)
Cele:
-Moderator
-Respekt u członków ekipy serwera
- SAFD
Zabrałem ci prawko na 5h. Ponieważ szpiegujesz spinLife bo pewnie ci tak Neksu* powiedział i kradniesz dla niego skrypty!
Jak mam kraść skrypty? Dobrze się czujesz???
Wiadomość dodana po 01 min 36 s:
i po co kłamiesz?
nie mam prawka do 1 lipca 2016r!
Cele:
-Moderator
- SAFD
Prawko odzyskasz bo to było bezpodstawne. I raczej dla Neksa nie pracujesz bo wysłałeś mi dzisiaj linka do skryptu który nam ukradł.
A co z Adminem NexBoy?
Według mnie powinien dostać zawieszenie za niesłuszne kary oraz CBK Lecz uważam że NexBoy jest w Administracji serwera a jak widzą takiego Administratora aż nie chce się grać.....
Pozdrawiam
Cele:
-Moderator
- SAFD
Strony: 1
Wątek zamknięty